GREJA ETT LÅN TILL DITT AKTIEBOLAG:

 • GREJA ETT LÅN TILL DITT AKTIEBOLAG:

   

   

  Du kanske har ett aktiebolag som har möjlighet att växa, om det bara inte vore för det där djäkla kapitalet som behöver komma fram? Med Toborrows lån till aktiebolag skulle du kunna expandera lagret, så att du faktiskt har sakerna hemma som kunderna beställer. Du skulle kunna satsa lite mer nere i Skåne, där kunderna ringer till dig och frågar om dina varor, men du har ingen säljare att skicka till dem. Du skulle kunna köpa en extra firmabil med all utrustning och anställa ytterligare en gubbe som kan beta av dina beställningar dubbelt så snabbt som du klarar på egen hand.

   

  Drömmare finns det gott om, och du är säkert inget undantag. Jag behöver inte sitta här och skriva vad du skulle kunna göra om du hade 2 extra mille att spela med. Frågan är bara om du vågar? Ibland är rädslan för framgång betydligt större än man tror. Inget är sig likt efter att den har kommit, och allt är förändrat i grunden.

   

  Om du är väldigt rädd för att låna pengar, är du antagligen en av de som skulle kunna göra störst nytta med kulorna som kommer in. Ju mindre kapital man har att röra sig med, desto större nytta gör de första kronorna man har möjlighet att investera. Så säger lagen om avtagande marginalnytta i alla fall. (Den säger också att första sippen på din öl en varm sommardag smakar godare än den 74e.)

   

  Hör du till de handlingskraftiga människorna har du redan börjat fundera över det jag har skrivit hittills, och vill börja undersöka möjligheterna på egen hand. Du hittar allt du behöver veta om lån till aktiebolag på Toborrows webbplats, på Internet.

   

  Börja med att surfa runt lite och bekanta dig med deras sida. Det går snabbt och det ger dig en bättre överblick ifråga om deras erbjudanden. Ta dig sedan en titt under fliken aktuella lån. Där kan du dels se vilka andra företag som söker lån just precis nu, men du kan också se vilka företag som har tagit hjälp av webbplatsen tidigare. Du hittar varenda litet bud som har blivit antaget i befintliga lån. Du kan se alla villkor som gäller och vilken typ av projekt som har beviljats lån med låga räntor, och jämföra dem med lånen som kostar lite mer att ta.

   

  När du har kollat klart på andras lån är det dags att göra slag i saken även för egen del, och ordna lån till ditt aktiebolag. Börja med att skicka in uppgifterna som behövs för att Toborrow ska se att du uppfyller de grundläggande kraven för att få låna genom dem. När du och ditt företag har godkänts kan du börja snickra ihop ditt eget erbjudande, och ta då gärna inspiration från sådant du har läst när du surfade runt på sidan tidigare. Kilar du ut och tar en bra bild med mobilkameran som beskriver ditt företag och projektet du drömmer om ökar dina chanser till ett riktigt bra lån. Läser du än? Vad väntar du på?

Comments

0 comments